Velkommen til min blogg.

Hei, mitt navn er Kay Morten Myrbekk og jeg er fra Stjørdal i Nord-Trøndelag. I 2006 hadde jeg min første lange sykkeltur langs kysten av Møre og Romsdal. Både været og naturen var fantastisk og etter turen dukket det opp en tanke: «Jeg har lyst til å se hele den ytre kysten av Norge i dette været fra sykkelsete»  Dette ble starten på et langvarig og meget vanskelig prosjekt. Den vanskelige delen er å få lange nok perioder med godt vær til å få gjennomført en rute. Mitt mål er ikke å sykle lengst, men å se og oppleve mest mulig innenfor tiden jeg har tilgjengelig hvert år.

Jeg har brukt opp mot en uke hver sommer som for meg er perfekt. I den fantastiske Norske naturen blir det ofte så mange og store inntrykk at jeg på slutten av turene kjenner at «harddisken» begynner å fylles. Det er da herlig å bruke et år på å fordøye opplevelsene og glede seg til fortsettelsen neste sommer.

For å få best mulig vær har jeg alltid planlagt flere ruter i forskjellige deler av landet. Med vårt «stabile» sommervær har jeg flere ganger endret reisemål i siste liten ut fra værmeldingen. Så langt har jeg vært heldig og har på mine turer kun opplevd en kveld i Horten med regn. Ellers har det stort sett vært strålende sol.

Jeg har igjen to lengre etapper som går langs kysten av Finnmark fra Kirkenes til Tromsø og vestlandskysten fra Farsund til Ålesund.

I min planlegging har jeg ofte hatt god hjelp av andre som har blogget om sine sykkelopplevelser i Norge. I den grad jeg kan hjelpe andre deler jeg derfor mine erfaringer her.

Ønsker ikke å bruke av tiden til blogging mens jeg er på tur og lager derfor reisebeskrivelse etter turen er ferdig.

For min del har det vært mange og uforglemmelige øyeblikk. Håper du kan få litt inspirasjon til å ta frem sykkelen for å se Norge.

Med vennlig hilsen
Kay Morten Myrbekk

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s